Неочаквана новина изненада кореспондента на Ен Би Си Нюз Кортни Кубе, чийто ресор е националната сигурност. Докато тя говореше на живо за турските въздушни удари в Сирия, синът й се появи на екрана за няколко секунди.  

Въпреки че Кортни Кубе разбра, че детето й е до нея, тя се опита да продължи да говори и да запази самообладание.  

"Извинете, децата ми са тук. Това е телевизията на живо", каза с усмивка Кортни, след което на екрана бе показана графика.

Видео от неочакваното нахлуване в ефир бе споделено в социалните мрежи и събра хиляди гледания.

"Понякога извънредните новини се появяват, докато отразяваш други извънредни новини", написаха MSNBC в профилите си в социалните мрежи.

Появата на малчугани в национален ефир не е чак толкова необичайна, като винаги предизвиква усмивки. Неотдавна докато експертът проф. Робърт Кели отговаря на въпроси в интервю за Би Би Си, свързани с южнокорейската политика, внезапно в стаята нахлуха двете му деца.

Първо по-голямото прекъсна разговора му и с танцова стъпка се приближи до него. Проф. Кели успя да запази самообладание. Веднага след това обаче се зададе и другото му дете с проходилка. Забавната случка обаче не приключва дотук. Изведнъж, с лъвски скок, в стаята влезе и жена му, която успя да изведе „незабележимо” двете деца.

Видеото стана хит в мрежата и беше споделяно хиляди пъти: