През уикенда Лейди Гага беше забелязана да разменя романтична целувка със звукорежисьора си Дан Хортън, пишат БТА, позовавайки се на списание „Пийпъл”.

Двамата са заснети, докато са обядвали заедно в Лос Анджелис.

В последно време на певицата беше приписвана връзка с актьора Брадли Купър, който се раздели със своята жена – Ирина Шейк.

Това е първата публична демонстрация на привързаност от страна на 33-годишната звезда след раздялата с годеника ѝ Крисчън Карино през февруари.

В „Инстаграм” се появи публикация на бившата съпруга на звукорежисьора, актрисата Отъм Гудзарди. Постът ѝ загатва, че тя е запозната с предполагаемата нова изгора на бившия си или поне с музиката ѝ – публикувана от Гудзарди снимка е придружена от надписа „Poker Face” – препратка към хитовото парче на Лейди Гага.

Дан Хортън и Отъм Гудзарди сключват брак през 2013 г. Пет години по-късно, през февруари 2018 г., актрисата подава молба за развод със звукорежисьора, изтъквайки като причина непреодолимите различия помежду им. 

В професионален план Дан Хортън се изявява като звукорежисьор и е работил със звезди на музиката като Камила Кабело, Бруно Марс, Джъстин Тимбърлейк, „Кис”, Лени Кравиц, Джей Зи. 

Списание „Пийпъл” пише, че Хортън работи с Лейди Гага от ноември 2018 г.