Тя е изпълнителен директор на комуникационна компания. Любознателна е, обича да учи нови неща и да експериментира. Рекламата е нейна сила, но голямата й страст е кулинарията, която развива от дете.

Освен, че си подарява готварски курсове, тя решава да облече хобито си със знания, които вече прилага в пекарната на дъщеря си - Gevrek Bagels Sofia.

Снимка: Андрей Рашев
Представяме ви Иванка и Калина Кючукови – майка и дъщеря, които се допълват идеално в живота и в бизнеса.

Въпреки че е изключително млада, Калина е двигател на идеята за малка семейна пекарна за бейгъли, в която влага много усилия, творчество и емоции. Иванка пък я подкрепя безрезервно и дори да се критикуват понякога, те гледат в една посока и вярват в общия успех.

Иванка и Калина са специалните героини в епизод 33 на дигиталната поредица „Жените на България“.

Снимка: Андрей Рашев

Иванка е живяла, учила и работила в Германия, Австрия и Италия. Познава културите, традициите и обичаите на тези страни, но коренът я връща обратно в България.

В родината на пицата у нея се събужда интерес към мобилните технологии, а по-късно и към медийната среда, но рекламата е логическият завършек на всичко.

Откакто съм в света на рекламата, видях цялата картина за бизнеса“, разказва Иванка.

Тя не крие, че е ненаситна за знания, за нови начинания и затова учи постоянно. Споделя, че е възпитана да търси не само професионално знание, а да се развива във всички сфери на живота.