В рамките на предизборната кампания „120 минути“ е домакин на излъчени от партиите представители, подредени по възходящ ред спрямо социологическите данни на агенциите, с които bTV работи.

В последната неделя от предизборната кампания каним председателите или заместник-председатели на първите 7 партии и коалиции. Представители в днешното предаване по този регламент не изпратиха от „ДПС - Ново начало“ на Делян Пеевски и от „Алианса за права и свободи“ на Ахмед Доган

По регламент, изпратен преди месец до всички политически сили, днес в студиото беше председателят на партия „ВъзражданеКостадин Костадинов.

Той посочи, че в местата, където днес се провеждат избори у нас – избирателната активност, е под 10%.

„Ако така продължават нещата и е възможно така да продължат, следващата седмица можем да имаме 20% избирателна активност. Това означава, че нашият народ гледа на държавата си, като на едно чуждо тяло, завзето от мафиоти и колониалисти, хора, които обслужват чужди интереси“, заяви лидерът на "Възраждане".

„Тръгнете по улиците, питайте хората – те това ще ви кажат“, допълни още той.

 

Костадин Костадинов посочи, че списъкът с имена на 800 учители е бил публикуван от организатори на подписка в защита на хомосексуалната пропаганда в училище.

„Тоест ние не сме го публикували, а го показахме на още едно място. Хората, които са подписвали този списък, накрая изрично отбелязват, че са съгласни техните имена да бъдат публични“, заяви лидерът на „Възраждане“.

Той посочи, че на 26 септември вечерта е бил нарушен два пъти правилника на парламента, който е с ранг на закон, от депутатите от мнозинството на ГЕРБ, на ДПС и на ПП-ДБ и с разпореждане на ръководството на парламента.

„Беше нарушен два пъти правилника при проверката на кворума. Ако се беше стигнало до гласуване, щеше да стане незаконно приемане на закон и ние тогава зададохме въпроса „Защо нарушавате закона“, заяви Костадинов.

„Попитахме депутатите на ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ защо нарушават закон, а те отговориха „Защото можем“, допълни още той.

Всичко за предстоящите избори - следете в специалната ни секция ПАРЛАМЕНТ 51.

Последвайте ни за още актуални новини в Google News Showcase

Последвайте btvnovinite.bg във VIBER

Последвайте btvnovinite.bg в INSTAGRAM

Последвайте btvnovinite.bg във FACEBOOK