„В чисто политически план е много трудно партиите да разговарят помежду си и ние търсим други пътища и сме ги намерили – за разрешаване на проблеми през неправителствения сектор и у нас, и в чужбина“.

Това обяви в интервю за предаването „Тази сутрин“ Стефан Янев, лидер на „Български възход“, водач на листата на партията в 24 МИР София и 16 МИР Пловдив-град.

„Скоро ще представим проекти за решаване на икономически проблеми на България – реализиране на икономически проекти в български общини, включително и големи инфраструктурни проекти“, допълни Янев.

Лидерът на „Български възход“ подчерта, че партията му не си сътрудничи с „Възраждане“.

Неговата прогноза е, че на поредните предсрочни парламентарни избори на 27 октомври избирателната активност ще е още по-ниска.

 

„Причината е умората от невъзможността на политическата класа да води нормален диалог и да решава проблеми, които са в интерес на българските граждани. Това води до апатия у хората“, коментира Янев.

По думите му „Български възход“ е партия с достатъчно опит и добри експерти, които да подготвят смислена програма, насочена към хората в България.

„Хората са най-важният капитал на България. Всичко на политическото поле трябва да е насочено към интереса на българските граждани“, заяви Стефан Янев.

Гледайте цялото интервю във видеото!

Последвайте ни за още актуални новини в Google News Showcase

Последвайте btvnovinite.bg във VIBER

Последвайте btvnovinite.bg в INSTAGRAM

Последвайте btvnovinite.bg във FACEBOOK