Злополучният шеф на ДАНС, отсъстващият от парламента депутат, медийният магнат, успeлият 33-годишен млад мъж, кандидатът за Европарламента с няколкодневен стаж в средите на българската магистратура... Делян Пеевски все пак е присъствал на събитие, свързано с предизборната кампания.

От доста време насам Пеевски избягва да посещава публични места и предимно се изявява в един сайт, станал известен като „Пеевски иска да каже”. Той обаче е нарушил навиците си и се е появил пред електората на ДПС в Сърница на трети май. Това става ясно от снимка във Фейсбук групата „За подкрепа на Делян Пеевски“, която може да се похвали с хиляда без един участника към този момент.

Пеевски пропусна официалното откриване на предизборната кампания на ДПС в котелското с. Ябланово. Миналата седмица от плакат, публикуван в социалната мрежа, стана ясно, че той трябва да присъства на „предизборен митинг концерт с почерпка“ в Бяла Слатина, но това не се случи.

Във Фейсбук групата на Пеевски има и стихотворение в негова възхвала. Патетиката в рими е озаглавена „Страх”.

СТРАХ

Всеки ГЕРБ-аджия
е в пот облян,
само като чуе
името- Делян!

Само след секунди
започва да трепери,
че Делян му знае
всички далавери!

 

Във вторник сайтът kazanlak.com съобщи, че в края на миналата седмица Пеевски е поканил на купон над 1000 абитуриенти и младежи, които са симпатизанти на ДПС. Забавата с участието на чалга звездите Галена и Фики Стораро, се е провела в ресторант „Ориент”.

 

Заедно с Делян Пеевски на празника присъствали депутатите от ДПС Камен Костадинов и Хайли Летифов, както и областният председател на движението Шендоан Халит.

Любопитна подробност е, че фолк изпълнителите са изпели пред абитуриентите и Пеевски новият си хит, наречен „Кой”.

Въпросът „Кой” се превърна в най-задавания в държавата през миналата година, след като нито един от факторите в управлението не отговори адекватно на питането кой предложи Пеевски за шеф на ДАНС.

  • ЕП със "зелена светлина" за новата Еврокомисия
  • Кристалина Георгиева с големи шансове за важен пост в бъдещата ЕК
  • Кандидат-еврокомисарят Вигенин "зачеркна" шансовете на К.Георгиева
  • Премиерът подкрепи Кристалина Георгиева за първи дипломат на ЕС
  • Официално: Бареков с двете най-скъпи БГ места в европарламента
  • Бареков и Станишев се събраха в ЕП
  • Искра Михайлова кандидат за шеф на Комисията по регионално развитие в ЕП
  • Колко и какви депутати даде България на ЕП?
  • Станишев с втори фалстарт по пътя към ЕП (ОБНОВЕНА)
  • Станишев дезертира в ЕП (ОБНОВЕНА)