Интернет отново е превъзбуден от това кой ще се превъплъти в ролята на агент 007. Онлайн се появиха спекулации, че британският актьор Арън Тейлър-Джонсън е получил официално предложение да се превъплъти в Джеймс Бонд.

Новината идва от британския таблоид „Сън“, но бързо беше препубликувана от други медии. От Би Би Си са потърсили Джонсън за коментар, но към този момент без успех.

В продължение на 16 години в ролята на Джеймс Бонд беше Даниел Крейг, като той напусна франчайза през 2021 г.

Следващият филм за агент 007 ще бъде 26-ият в поредицата.

Снимка: Getty Images

В скорошно интервю Арън Тейлър-Джонсън коментира, че е невероятно и мило зрителите да си го представят в култовата роля.

„Приемам това за сериозен комплимент“, каза тогава той.

Зад себе си Тейлър-Джонсън има редица известни роли. В биографичен филм от 2009 г. изиграва Джон Ленън, играе и в трилъра Nocturnal Animals, за който печели „Златен глобус“, романтичната драма Ана Каренина, „Годзила“ и „Тенет“.

Кои са другите спрягани имена?

През последните три години спекулациите за това кой ще бъде следващият Джеймс Бонд вълнуват изключително много британската публика. Кой ще последва стъпките на Даниел Крейг е изключително трудно, тъй като той е сочен за един от най-успешните в ролята.

„Нов Бонд не е само тяло с костюм на червения килим и ръка с часовник“, коментира авторът на мемоара „Да хващат куршумите: Мемоари на един Бонд фен“ Марк О’Конъл.

„Новият Джеймс Бонд трябва да е истинска кинозвезда, да бъде посланик на поредицата, да бъде медиен дипломат, да бъде син на британската култура и лице на мултимилиардна екосистема от продукти“, допълва още той.

Един от водещите фаворити за ролята остава британецът Хенри Кавил, познат най-вече за ролите на Супермен и Уичър. През 2020 г. каза в интервю, че с удоволствие би изиграл Джеймс Бонд.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Други актьори като Том Харди, Идрис Елба и Крис Еванс също са споменавани като участници в надпреварата.

Снимка: Getty Images

Наскоро бившият Джеймс Бонд – актьорът Пиърс Броснан, заяви в интервю, че носителят на „Оскар“ Килиън Мърфи „може да изиграе невероятен 007“.