
"Старата Ферма" е един от най-старите ресторанти в Ню Йорк, но за първи път включва в своето меню хамбургер. Според шефовете на веригата успехът се гарантира от прекрасния вкус на хамбургера. Тайната е в начина на обработка на месото.
"Кравите се масажират ежедневно от хора, за да бъде месото им по-нежно. Освен това, на животните всеки ден се дава бира, която им отваря по-голям апетит", обяснява Марк Шери, собственик на веригата ресторанти.
Освен месото, хамбургерът има и други екстри като билки и парчета от съвсем млада маруля. Към хамбургерът са прибавени различни екзотични сосове, които правят бутилките с кетчупа ненужни. Към него се дава кетчуп запазена мярка, горчица или специален хрянов сос.
Въпреки всички екстри, на жителите на Ню Йорк ще им трябва доста време да свикнат с идеята за толкова скъп хамбургер в заведение за бързо хранене.