Сръбската фолк икона - Цеца,ще пее за втори път пред българска публика. Датата е 22 май - зала "Арена” в София. Какво сподели звездата след 8-месечния си предстой под домашен арест - има ли нова любов в живота и как успява да се задържи вече 25 години на върха - Антон Хекимян и операторът Бисер Босилин се срещнаха със сръбската дива.

„Всичко, което имам и нямам" - една от най-новите песни на Цеца, които се появиха по време на домашния й арест. Тази песен се превърна в истински хит - близо три милиона гледания в интернет само за първите няколко седмици.

Причините - любопитството към звездата, която осем месеца беше със специална гривна на крака под домашен арест, дългото музикално мълчание и това, че клиповете към новите й песни бяха заснети в дома й.

Светлана беше осъдена да плати 1,5 евро, след както призна пред съда, че е присвоила парите от трансфера на 10 футболисти на „Обилич". В завидно добра форма и настроение Цеца разказва, че продължава живота си и кариерата с нови сили.

„Това са неща, на които не съм могла да се противопоставя. През това време преминах и изтърпях много от живота, но преживях всичко и гледам да не трупам нищо лошо в себе си. Сега ще се занимавам само с моята музика. Тя е като филтър - пречиства всичко в душата ми. Подготвям нови, силни песни и продължавам напред с усмивка”, сподели тя пред нашата камера.

А. Хекимян: Сега по-лесно ли се диша?

Цеца Ражнатович: Животът е пълен с изненади. Някои неща се решават само - без това животът не би бил интересен. Има възходи и падения - добри и лоши неща. Ако приемете това, ще живеете по-добре. Не може да имате само хубави неща в този живот - най-важното е семейството ми да са живи и здрави”, категорична е тя.

Жълтата преса в Белград вече бълва нови слухове около Светлана. Последният е, че си има нова любов. За Цеца обаче единствената голяма любов остава Аркан. Желко Ражнатович - предводителя на т.нар. „сръбски тигри”, е убит показно в началото на 2000 г. Подозренията са за разчистване на мафиотски сметки.

„Мога да кажа, че съм преживяла най-хубавите дни от живота си с Аркан. Имам две прекрасни деца от този брак - отдала съм се на идеята, че ще живея цял живот за него - с огромната любов. Случи се непредвиденото и много ми липсва. Нищо, че са минали 12 години оттогава”, каза тя.

А. Хекимян: Преживява ли се любовта?
Цеца Ражнатович: Човек може да обича, докато е жив. Тази ми любов не може да бъде засенчена. Ако срещна друга сродна душа, което дори е нормално да стане, това по никакъв начин няма да заличи чистата ми предишна любов”, категорична е певицата.