Не виждам смисъл да оставам като депутат в този парламент, мамим избирателите, които гласуваха за „Обединени патриоти”, защото не изпълняваме обещанията си. Това обяви в предаването „Тази сутрин” лидерът на „Атака” (част от коалицията „Обединени патриоти”) Волен Сидеров.

Той вини за неизпълнението на обещанията коалиционните си партньори – НФСБ и ВМРО. Твърди, че е сменен като председател на парламентарната група на коалицията с измама.

Сидеров се надява днес да се състои политически съвет на коалицията, за да се изясни въпроса за неговото отстраняване от поста.

Относно сделката за изтребителите F-16 той коментира, че с нея ще отворим 4000 работни места в САЩ вместо да ги отворим в България.

„САЩ дори не свалят визите за България, третират ни като някакви опасни хора, а се тръби за нашето велико партньорство. Казват: плащайте накуп и няма да мрънкате, а ние евентуално ще ви доставим самолетите. Ако през 2015 г. бяхме реализирали проекта „Южен поток”, щяхме да имаме в хазната 2 млрд. лв., а сега ги даваме на САЩ”, каза още лидерът на „Атака”.

Според Сидеров хакерската атака срещу НАП е част от днешната действителност и се вдига излишно много шум.

Вижте цялото интервю във видеото!