Роди ли се връзка след "Роди се звезда"? Предположението, че Лейди Гага се е преместила при Брадли Купър обикаля световните таблоиди.

Надя Костова е главен редактор на лайфстайл списанието „Diva”. В следващия му брой екипът отделя специално внимание на топмодела Ирина Шейк и живота й с Брадли Купър, за когото се говори, че е новата половинка на Лейди Гага.

„Всяка любовна история при звездите започва със среща на снимачната площадка. В крайна сметка това е тяхното работно място. При всички случаи единият е омъжен или оженен, след това има развод. Има няколко месеца интрига от страна на медии и фенове. Накрая стигаме до сватба и се чака бебе или развод”, коментира в „Тази сутрин” кинокритикът Деян Статулов.

По думите на Надя Костова случаят с Брадли Купър, Ирина Шейк и Лейди Гага е един добър пиар и за тримата.

„Много малко от тези двойки остават до смъртта си заедно. Повечето са хванали вълната на емоцията във филма и се опитват това да го изиграят и в живота известно време. След това се появява някой друг на снимачната площадка и следва отново развод и т.н.”, коментира Надя Костова.

Според Статулов няма значение какво ще се случи с тях. Феновете искат да видят нещо красиво и хубаво, което екрана да се пренесе и в реалния им живот.