Актьорът Брадли Купър и руският модел Ирина Шейк официално сложиха край на връзката си, твърдят медиите зад Океана.

Според близки до звездната двойка, в момента те се опитват да се разберат за попечителството над дъщеря им Леа де Сен. Двамата нямат брак, а детето им се роди през 2017 г.

Връзката на Купър и Шейк започна през 2015 г. и оттогава те демонстрираха романтичните си чувства на публични места. Раздорът между двамата започна след мюзикъла „Роди се звезда”, в който Купър си партнира с певицата Лейди Гага.

Лайфстайл медиите твърдяха, че между тях има тайна връзка, въпреки че и двамата отричаха. След емоционално изпълнение на песента „Shallow” по време на наградите Оскар обаче, феновете им се усъмниха, че между Гага и Купър има нещо повече от приятелство.

Звездната двойка запазва мълчание към момента за раздялата си. Сред хайлайф средите обаче се говори, че рускинята е прекратила връзката си актьора, защото не получавала достатъчно уважение от него.

 
 
 
View this post on Instagram

.. @falconeriofficial

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Шейк не показва да страда от раздялата си с Купър. В „Инстаграм” 33-годишната моделка сподели снимка от Исландия, където в момента работи по нов проект и изглежда в особено добро настроение.