Тихомир Рангелов напусна „Фермата: Нов свят” след зрелищен дуел със Сами Хоссни. Участникът от отбора на сиромасите сподели в „Тази неделя”, че много му липсват съотборниците. Той заяви, че две неща са го затруднили в риалити формата – липсата на неговата половинка и храната.

„Аз съм много висок, тежък 113 кг и съм свикнал на определен начин на хранене. Ако падна под определени калории – нямам нито енергия, нито сила. Ако бях дебел, щеше да ми е по-лесно, мускулите в този случай ми пречеха”, заяви Тихомир.

Бившият фермер заяви, че е заедно със своята половинка от 8 години. Той добави, че не се притеснява да говори за сексуалната си ориентация. Той каза още, че рядко среща негативно отношение от хората.

„Моят отбор много добре ме прие. Иван Милин не е такъв, какъвто го описват – има по-злобен човек от него, но няма да му казвам името –  от чорбаджиите е, хората го виждат кой е”, посочи участникът от „Фермата”.

Тихомир заяви, че е станал много добър приятел с повечето участници и са се разбрали да поддържат връзка и след края на предаването. По думите му, отборът на сиромасите е бил по-сплотен от този на чорбаджиите.

„Много неща ме правят богат – щастлив съм, имам много свободно време и имам човек до себе си, който обичам. Материалните неща не са най-важните”, добави той.

Тихомир каза, че е имал трудно детство – майка му умира, докато е много малък, а баща му няма възможност да му обръща необходимото внимание – отгледан е от бавачка. Той сподели, че тази жена го е тормозила.

„Бях на 7-8 години. За мен утеха бяха филмите, това беше единственото бягство, което имах. С времето ми стана хоби. Трябва да намериш странично занимание, за да се справиш с подобен проблем. Бях твърде малък, за да събера кураж да споделя”, посочи бившият фермер.

Тихомир каза още, че се насочва към киното. Вече е участвал в няколко късометражни филма и се надява да развие актьорските си заложби.