Първият популярен участник във „Фермата: Нов свят“ Саня Борисова напусна шоуто след оспорван дуел с учителката Маргарита Христова.

Актрисата поведе в резултата в първите три битки от двубоя, като показа сериозна физическа сила, концентрация и знания. В последните две игри, които носят и най-висок брой точки, тя не успя да запази преднината си и победата в първия женски дуел завоюва Маргарита от отбора на сиромасите. 

"Във "Фермата" един ден се равняваше на поне 10 отвън. Имам чувството, че съм била там месеци. Обичам отбора си – всеки от участниците остави скъп спомен за мен“, каза Саня.

"Най-трудно в битката ми беше моментът с коването на стълбата, както и да изкопая сандъка”, сподели още тя в предаването "Тази неделя".

С участието си във "Фермата: Нов свят" Саня решава да предизвика себе си.

"Влязох с една много позитивна нагласа и не съжалявам, че съм била там, въпреки че ми беше много трудно. Най-трудни ми бяха взаимоотношенията между хората. Имаше характери, с които трудно се разбирах. Със съвсем различна нагласа за живота бяхме”, разказа още Саня Борисова.

Смята, че хората са имали предразсъдъци към нея заради това, че е известна личност. Някои от тях обаче са променили мнението си, след като са я опознали.

„Чисто физически нищо не ми беше много трудно. Психически най-трудно ми беше това, че овцете са много мръсни, а аз съм гнуслива”, призна актрисата.

След шоуто Саня Борисова вече не се притеснява от това да бъде себе си.