Историята на едно звездно семейство – това на Иван Звездев и съпругата му Юлиана. Двамата делят 25 години съвместен живот. „Не е решавано, беше си даденост”, споделят те.

След запознанството си, заживяват заедно след месец. По това време Иван споделя, че се е опитвал да създаде оркестър. „Аз я излъгах, че става за певица. Казах й, че има уникален глас”, спомни си звездният кулинар.

Сключват брак сравнително бързо – само за една година. Женят се във вече несъществуващия столичен ресторант „Максим” до президентството. Заради времената обясниха, че сватбената трапеза била оскъдна.

„Уредихме два свински бута да ни ги направят с гъбен сос. Доста икономично беше и скромно. Тръгнахме си гладни”. Въпреки това веселбата на празника остава на ниво.

Готвач да си тръгне гладен и то от сватбата си - не се среща често. Гладен, но сит в емоционален план. Защото е срещнал половинката на живота си. А тя го допълва по много начини.

Иван призна, че е приятно изненадан от кулинарните приключения на съпругата си: "Тя прави уникални торти напоследък. Бисквитени сладкиши и не само…".

Освен това семейството обича често да пътува. Успяват и да се задържат за по-дълго извън граница. Правят го в Аржентина на сватбено пътешествие. В последствие решават да се завърнат в България.

Имат три деца – две момчета на 7 и 17 години, както и една дъщеря на 22 г. За да са максимално сплотени си купуват и кемпер, с който да има къде да прекарват свободното време. Любимото им място е Крапец, край Шабла.

Освен на колела, обичат да пътуват по всякакви начини и до далечни дестинации. Една от тях е по повод 20-тата годишнина от брака им – далечните Япония и Корея.

А рецептата им за щастлив брак - много любов, добавяме разнообразие, разбъркваме със спокойствие и поръсваме с късмет. След 25 години още се пече, на умерена температура.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!