Разнообразен и наситен с аромати и вкусове – такъв за шеф Андре Токев вкусът на Коледа. До един от най-светлите християнски празници остава точно месец.
Както всяка година, така и тази Токев ще съчетае вкусовете на България и Германия, разказа той в „Тази сутрин”: „Аз имам щастието да смесвам коледите в България и в Германия в едно. Израснал съм между двете и това е привилегия, защото взимаш най-хубавите неща от двете страни”.
Според Токев едно от нещата, които най-много липсват на българите в чужбина са българските продукти и българският вкус.
Именно за това на Силвена Роу, с която заедно оценяваха участниците в „Мастършеф” и която живее във Великобритания, изпратил саламурено сирене, луканка и други национални храни.
Какво разказа шеф Токев за новите епизоди в „Ловци на храна” и какво да очакват зрителите – вижте във видеото.