Всеки болен с COVID-19 носи към 1500 лв. на болниците – цялата история не е в борбата за здраве, а за пари. Така коментира препълнените лечебни заведения у нас лидерът на „Възраждане“ и кандидат за президент Костадин Костадинов.

Относно смъртността, Костадинов каза: „нашата смъртност изпреварва в пъти тази в ЕС. Това досега не беше проблем. Броят на инсултите и инфарктите е 4 пъти по-голям от 2015 г. – цялата пропаганда, паника и психоза води до повишаване на чувството за тревожност и стрес в обществото“.

Според него има опити за принудително ваксиниране и налагане да дискриминационни мерки, които той сравни с нацистките методи по време на Втората световна война.

„Бизнесът и работниците изнемогват. Създават изкуствено разделение. Работодателите буквално са насилвани да въвеждат тези зелени сертификати. Става въпрос за обсада на здравния разум“, заяви Костадинов.

Лидерът на „Възраждане“ предположи, че документът е станал задължителен у нас под натиск от Запада. Той беше категоричен, че ако беше държавен глава никога нямаше да въведе такива мерки. „Ако зависи от мен, още на 15 ноември тези мерки отиват в историята“, допълни Костадинов.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!