На 28 декември в столичния клуб „City Stage” на сцената ще стъпят ЕКСклузивните членове на група ЕКС – Ерол, Светльо Витков и Кольо Гилъна.

Преди броени дни те се завърнаха от първото си общо голямо турне в Европа, което ще приключи най-официално на 28 декември с концерт в София.

Турнето на тримата герои стартира от Кьолн в края на ноември и премина шеметно през Брюксел, Амстердам, Карлсруе, Берлин, Мюнхен, Франкфурт и Виена.

Стотици българи, познавачи и ценители, не пропуснаха да се забавляват с творчеството на добре познатите ни пънк и рок герои.  

„На всички фенове в Европа, които станаха част от първото в историята турне на група ЕКС – благодарим, а всички вие, които ще се присъедините междупразнично на финалния концерт от турнето - не се ослушвайте, а се гответе най-сериозно и отговорно от сега”, заканиха се Ерол, Светльо и Кольо Гилъна.

В навечерието на новата година те обещават да ни зарадват на живо само с най-големите хитове на бандите си, сред които “Обичам”, “Бий хлапето”, “Let me да те лов ю”, “Боби”, “Леле Како”, “Скакауец”, “Най-щастливият ден”, “Бате Гойко”, “Мариана” и още много други.