Наближава концертът на група ЕКС, съставена от оригиналните екс вокалисти - Ерол Ибрахимов („Уикеда”), Светльо Витков (екс фронтмен на „Хиподил”) и Кольо Гилъна (екс фронтмен на „Контрол”).

На 14 септември в клуб “Маймунарника” тримата ще изпълнят заедно едни от най-големите хитове на ЕКС бандите си, сред които “Обичам”, “Бий хлапето”, “Let me да те лов ю”, “Боби”, “Леле Како”, “Скакауец”, “Най-щастливият ден”, “Бате Гойко”, “Мариана” и др.

Всеки ще пее и в песните на другите, с което музикалната картината ще бъде по-цветна.

„С този иновативен подход се надяваме да изпъкнат по-добре вокалните невъзможности на всеки от нас и хората да ни оценят по достойнство и артикулация”, споделят тримата по време на репетиция.

“Ще има и по-сериозна брас секция – специално подбрана сред финалистите от популярно телевизионно музикално шоу “Брас Мастърс”, добавят още те.

Песните „ще се случат” под съпровода на небезизвестните музиканти от „Svetlio & The Legends”, участвали и в култовите формации “Хиподил” и “Холера”.

Група ЕКС се събра официално за първия си ЕКСклузивен концерт през декември миналата година.

През есента ЕКС се готвят да зарадват и феновете си извън пределите на България с голямо европейско турне, включващо осем дати в големите градове.

Билетите за концерта в „Маймунарника” са на цена от 13 лв. до 8 септември. След това цената им ще е 15 лв., а в деня на концерта и на място – 18 лв.