126 000 долара – толкова струват подаръците за всеки номиниран на тазгодишните награди „Оскар“. Те ще ги получат независимо дали са спечелили или не, пише британският „Гардиън“.

Японски млечен хляб, три нощувки за група от осем души на италиански вулканичен остров и липосукция – това са само част от утешителните награди. Различни компании плащат около 4000 долара, за да си осигурят място в „торбичката“, но няма никакво изискване към звездите да приемат, използват или промотират съдържимото в нея.

Снимка: Getty Images

Друг необичаен подарък тази година е парче земя в Австралия – неговият размер и място остават в тайна, три нощувки в Отава, ръчно набрани органични фурми, копринени възглавници и консултация при известен лекар във Флорида, който е специалист във възстановяването на коса.

Торбичката съдържа близо 60 подаръка с фокус върху уелнес индустрията. Звездите могат да си запазят и час за фейслифт при известният хирург д-р Константин Васяюкевич.

Снимка: Getty Images

С какво ще се черпят?

Британският готвач Елиът Гровър ще гощава холивудските звезди, като темата на храната ще бъде Великобритания.

Менюто започва с известните риба и картофки, преминава през малък пилешки пай и завършва с крем.

Снимка: Getty Images

Готвачът споделя пред „Вайс“, че ще се опита да почерпи холивудските величия с по-калорична храна, като дава пример – рибата и картофките ще бъдат изпържени в говежда мас.