Лиъм Галахър нае Фиона Шакълтън, адвокатката по бракоразводното дело на Пол Маккартни с Хедър Милс, да го представлява в раздялата му с Никол Апълтън, защото иска да защити "масивното си състояние”.

Бракът на музиканта е пред разпадане от миналия месец заради твърденията, че американска журналистка е родила от него дете. След това стана ясно, че той има връзка със секретарката си Деби Дуайтър.

"Ангажирането на Фиона Шакълтън показва явно намеренията на Лиъм - каза запознат с въпроса пред в. "Сън он сънди" - За развод се говореше, но досега никой не знаеше дали той наистина ще го поиска. Сега колелото е задвижено. Никол ще бъде съкрушена. Шакълтън е една от най-добрите. Тя е невероятно ловка в съдебната зала. Освен това е представлявала и кумира на Лиъм Пол Маккартни. Много е възможно нещата да станат неприятни и изглежда Лиъм не иска да даде масивното си състояние лесно".

Говори се, че певецът се подготвя за развод и заради разгарящата се любов с Деби.

Никол Апълтън, която има две деца от Лиъм Галахър, също вече е говорила с адвокати, за да разбере възможностите. Двамата с Лиъм Галахър нямат предбрачен договор, така че на теория тя има право на половината от богатството му. А то е 35 милиона британски лири, уточни в. "Сънди стар".

Фиона Шакълтън е представлявала също принц Чарлз и Мадона в бракоразводните им дела.