Лиъм Галахър, който е редовен посетител на кръчмите, ще си купи пъб в Северен Лондон, където да си пие бирата, пише в. "Сън".

Музикантът е хвърлил око на заведението "Рослин армс". То се намира в близост до бившия дом на Лиъм и съпругата му Никол Апълтън, с която са разделени. Според приятелите му певецът обичал да се запива в този район и новата му придобивка щяла да бъде една добра инвестиция.

През месец април тази година Галахър си устрои голям запои с приятели в пъба "Олд уайт беър", по време на който се опита на пияна глава да обязди куче.

Лиъм Галахър се изнесе от семейния дом, който споделяше с Никол Апълтън, преди десетина дни. Носачи пренесоха багажа, включително и китарата му, афиши на "Секс пистълс" и "Бийтълс", маса, много дрехи.

Лиъм Галахър и Никол Апълтън се разделиха през юли, след като стана ясно, че той има извънбрачно дете от американска журналистка. По-късно Лиъм подаде молба за развод, като ангажира адвокатката на Пол Маккартни Фиона Шакълтън. Сега Лиъм има връзка с бившата си асистентка Деби Гуайтър.

Връзката на Галахър и Апълтън продължи 13 години. Те имат 12-годишен син. Лиъм има също 14-годишен син от бившата си съпруга Патси Кенсит и 15-годишна дъщеря от Лиза Муриш.