След като една бурна и драматична откъм събития година е към края си, предстоящият празничен сезон и новата година носят надежда за свежо начало.

Важно е да помним, че предизвикателствата, които срещаме днес, ще избледнеят с времето и животът ще се върне към нормалното. Това е съобщение, което Лиъм Галахър улавя в емоционалния си нов сингъл "All You’re Dreaming Of".

"All You’re Dreaming Of" е незабавна класика, перфектна за това време на годината. Имайки предвид годината, която всички имахме, се надявам песента да донесе така необходимите любов и надежда. Бинг Кросби щеше да е много горд", коментира Лиъм. 

"All You’re Dreaming Of" ще бъде издадена и на плоча на 18 декември. Тя ще излезе на 7-инчова черна и 12-инчова бяла плоча, последната от които ексклузивно ще съдържа оригиналното демо на песента.

Чистите приходи от всяко изтегляне и всеки стрийм в дигиталните платформи ще отидат за благотворителната организация Action For Children - от деня на излизането на песента до 31 декември 2020 г.

С над 476 служби във Великобритания Action for Children осигуряват практична и емоционална подкрепа на децата и младите хора, както и се убеждават че гласовете им са чути. 

Кризата от COVID-19 тази година направиха живота по-труден от всякога за уязвимите деца и семейства, и екипите на предните линии на благотворителната организация работят неуморно за да ги подкрепят.  

Лиъм Галахър ще направи библейско завръщане в събота (5 декември) с "Down By The River Thames". Единственото по рода си събитие на живо ще покаже Лиъм, придружен от цялата си банда за пътуване с баржа по река Темза. Шоуто ще включи емблематични песни, любими на феновете такива и няколко изненади от соло кариерата му и от легендарното време с "Оейзис" – някои от които не е изпълнявал с години. 

Гледайте видеоклипа на "All You’re Dreaming Of" в Ladyzone.bg.