Британският музикант Лиъм Галахър, бивша звезда на групата "Оейзис", е готов да плати 10 милиона британски лири издръжка на съпругата си Никол Апълтън, ако тя склони да му даде бърз развод, разкри Контактмюзик.

Причината била, че Галахър нямал търпение да започне нов живот с приятелката си, бившата му асистентка Деби Гуайтър. Това е заявил близък на музиканта пред в. "Дейли стар". Освен това звездата от "Оейзис" бил наясно, че един продължителен бракоразводен процес няма да е от полза за него, още повече, че трудно може да докаже, че не е изневерявал на съпругата си.

По-рано този месец Лиъм Галахър се изнесе от семейния дом, който споделяше с Никол Апълтън в Лондон, припомни Фимейл фърст. Носачи изнесоха багажа му, включително и китарата му, афиши на "Секс пистълс" и "Бийтълс", маса, много дрехи. Говори се, че музикантът се е преместил съвсем наблизо в квартала Хампстед на британската столица. Никол Апълтън никак не е доволна от това.

Лиъм Галахър и Никол Апълтън се разделиха през юли, след като стана ясно, че той има извънбрачно дете от американска журналистка. По-късно Лиъм подаде молба за развод, като ангажира адвокатката на Пол Маккартни Фиона Шакълтън. Сега Лиъм Галахър има връзка с бившата си асистентка Деби Гуайтър.

Връзката на Лиъм Галахър и Никол Апълтън продължи 13 години. Те имат 12-годишен син. Лиъм има също 14-годишен син от бившата си съпруга Патси Кенсит и 15-годишна дъщеря от Лиза Муриш.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!