Броени дни остават до дългоочаквания концерт на OneRepublic! Хиляди фенове на американската хитова банда ще се съберат в столичната зала "Арена Армеец" на 2 юни, за да се забавляват с любимите си парчета на групата!

Искаш ли да си един от тях? Гледай на живо One Republic, заедно с приятел! Включи се в играта на btvnovinite.bg и спечели два билета за грандиозния концерт!

Правилата:

Отговори правилно на въпроса:

One Republic пристигат в София с актуалното си турне, което промотира последния албум на бандата. Как се казва турнето?

А) Good Life Tour
Б) Native Tour
В) Counting Stars Tour

Можеш да участваш в играта, като публикуваш верен отговор в коментар под този материал, до 12ч. на 31 май (неделя). Петима от отговорилите вярно ще спечелят по 2 (два) билета за концерта на OneRepublic на 2 юни в зала "Арена Армеец". Победителите ще бъдат определени чрез жребий и обявени тук – на btvnovinite.bg, след 12ч. на 31 май! Всеки потребител ще участва в жребия САМО С ЕДИН КОМЕНТАР, което означава, че спамът в коментарите е абсолютно безсмислен - предварително благодарим на всички, които ще уважат това условие!

ВАЖНО! Победителите ще получат информация за наградите на имейла, с който са регистрирани в сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!

ВАЖНО! Организаторите на играта НЕ СЕ ангажират с поемането на разходи за транспорт и настаняване в София за събитието!