Какво я вдъхновява? Какво я прави щастлива? Има ли формула на успеха за успешните хора? Тези и още куп други въпроси зададохме на царицата на шоколада у нас - прекрасната Станимира Георгиева, която има своя сбъдната мечта - своя фабрика за шоколад.

"Доброто, вярата, силният дух, приятелството", всичко това ме вдъхновява, признава Станимира Георгиева - наш специален гост в епизод 22 на "Жените на България".

За нея никога не може да има по-подходящ момент да започнеш собствен бизнес от момента, в който събереш смелостта да направиш първата крачка. Защото ние избираме моментите и ние ги превръщаме в подходящи - единствено със собствения си кураж.

"Който иска да бъде предприемач в България, нека да бъде. Винаги ще има конкуренция и в нея няма нищо лошо. Когато влизам в магазина, аз виждам десетки видове кисело мляко. С шоколада е също така", споделя ни тази вдъхновяваща дама.

А нея? Нея какво я прави щастлива?

"Този живот е като бонбон от кутия с шоколад. Никога не знаеш какъв ще ти се падне. Щастлива съм, когато знам, че моят успех не е само за мое ползване, а съм нужна и полезна на околните", добавя Станимира.

А ако вие все още не сте изгледали епизод 22 с цялото интервю със Станимара Георгиева от нейния шоколадов свят, то може да го направите тук: