Ето, че отново наближи време за поредната вдъхновяваща среща от нашата специална поредица "Жените на България". Този път дамата, която ще ви представим ще ви остави без дъх. Толкова е многопластова, че няма начин след срещата с нея да останете безразлични.

Пилотното издание на "Жените на България" с участието на командир Надежда Доганова - пилот на пътнически самолет, може да откриете ТУК:

Тя се казва Мила Михова. Може да я наречем оперна прима и няма да сбъркаме. Можем да я окачествим, като един от най-обещаващите сопрано гласове и отново няма да сбъркаме.

Епизод №2 на "Жените на България" с невероятната актриса Йоана Темелкова вижте ТУК:

Можем да я представим като певица, като актриса и пак няма да има грешка. Можем дори да се обръщаме към нея като към писател, защото когато е на 22, тя издава първата си книга, а когато навършва 30 - на пазара се появява втората.

Епизод №3 от "Жените на България" с изумителната Ева Николова - олимпийски медалист по борба, гледайте цялото й интервю ТУК:

Всичко това, но и милион други неща е Мила Михова - специален гост, който изпълва съвършено позицията на гост №5 в "Жените на България". Очаквайте цялото интервю с нея утре - сряда (18 май) на нашия сайт btvnovinite.bg.

Епизод 4 на "Жените на България" със страхотната във всичко, до което се докосне Елица Цонова, гледайте ТУК: