Човешките сълзи са онези думи, които изрича сърцето. Сигурно е така. Йоанна Темелкова –специален гост във втория епизод на „Жените на България“, плака горчиво в самия край на интервюто. Болезнено откровен момент, белязал участието й в дигиталната ни поредица.

Снимка: Ладислав Цветков

„Много малко хора следват детските си мечти, когато станат възрастни.“ Това признание на актрисата отприщи океан от емоции след това. Вярна на себе си и лишена от всякакви пози и игри в реалния живот, Йоанна разкри огромна част от същността си пред екипа на bTV.

„Не ми е хубаво, гадно ми е, потиснато ми е, много ми е потиснато.“ Какво може да провокира подобен мрак в душата на една млада, красива и успешна жена?

Ако искате да видите многобройните лица на Йоанна Темелкова - от върховно щастие - до силна душевна болка и огорчение - галерията на Ладислав Цветков ви очаква ТУК:

Отговорът може да откриете в интервюто й, което разтърси епизод 2 на „Жените на България“ ТУК:

Ако сте пропуснали да гледате и пилотния епизод на „Жените на България“, в който на късмет ни беше командир Надежда Доганова – пилот на пътнически самолет на „България Еър“, може да го гледате ТУК: