ПроКредит Банк ще вземе участие на форумa „Кариера и живот – защо в България?“. Събитието на Bulgaria Wants You ще се състои на 2 декември във Варна и на него всеки може да се запознае с екипа на компанията и да научи повече за кариерните възможности, които тя предлага.

В лекторския панел в ролята на мотивационни лектори ще влязат топ мениджъри от български и международни компании.

Сред тях ще бъде Николай Говедарски, Управител на клон в ПроКредит Банк, за да разкаже за своето кариерно израстване, за личната си мотивация да работи в компанията, както и да разкрие ценни съвети за развитие в България.

ПроКредит Банк е ориентирана към развитие търговска банка, а най-голямата ѝ сила са нейните служители, които се отличават с висок професионализъм, инициативност и желание за развитие. Ценят многообразието по отношение на образование, опит и личностни качества и предлагат различни обучения, инвестирайки в личното и професионалното развитие на своите служители, като същевременно насърчават техните устрем и любознателност. 

ПроКредит Банк търси инициативни, решителни и смели хора, които споделят техните ценности и имат желание за учене. Липсата на опит в конкретната сфера за тях не се възприема отрицателно, тъй като всеки нов служител е заобиколен от екип, който го напътства. За да се запознаят в детайли с ценностите и начина на работа в банката, новопостъпилите колеги преминават през 6-месечна онбординг програма. Обучението е комбинирано. Включва работа в онлайн среда, практически опит в конкретен отдел или клон, и среща на място в обучителния им център с колегите от всички банки в ПроКредит Групата. Един от приоритетите на Банката е прозрачността и служителите там са наясно какво могат да очакват дори във финансово отношение.

С гледка към бъдещето, ПроКредит Банк изгражда стабилни взаимоотношения, базирани на честност и откритост.

Ако искаш да бъдеш част от екипа на ПроКредит Банк, заповядай на 2 декември във Варна, на форумът „Кариера и живот – защо в България?“, за да се запознаеш с тях. Събитието е напълно безплатно, но изисква предварителна регистрация тук: https://bulgariawantsyou.com/events/varna-0