Никой не очаква, че ще трябва да се бори с рак на млада възраст или докато отглежда малки деца.

Никой, който не е пушил или употребявал спиртни напитки, не очаква да получи страшната диагноза рак на дебелото черво с метастази в черния дроб.

От юни 2016 г. насам, Албена има над 45 химиотерапии, две отворени операции, лъчетерапии и други медицински процедури. За съжаление, въпреки това има прогресия на болестта ѝ.

Онкологът на Албена я посъветва да потърси нови лечения и терапии. За съжаление не всички иновативни подходи са достъпни и се практикуват в България.

Шанс за Албена е имунотерапията, която се практикува в Hallwang Clinic в Германия. За съжаление без Вашата помощ тя не би могла да си позволи огромната сума за лабораторни изследвания и продължителна имунотерапия, която е над 80 хиляди евро.

Албена не мечтае за къщи, коли или други материални придобивки, а за шанс да гледа как растат дъщерите й, как се учат, как създават приятелства, шанс да бъде до тях, докато се превръщат в млади хора. Помогнете ѝ да има този шанс.

Ако искате да помогнете на Албена, може да го направите на този линк: https://helpkarma.com/campaign/shans-za-edna-mayka-145