Предателство към избирателите си готви ръководството на „Демократична България“, ако планира да управлява заедно с БСП. За това предупреди кандидатът за президент, подкрепен именно от дясното обединение – шефът на ВКС Лозан Панов.

В пространна публикация в социалните мрежи магистратът подчертава, че БСП и ГЕРБ и персонално Румен Радев, Корнелия Нинова и Бойко Борисов са в зависимости от задкулисни „паяци“, които нямат никакъв интерес от реформиране на правосъдието. Панов не пести критики и обвинения и към други политици у нас.

„Защо никой не пита г-н Радев с вдигнатия юмрук, къде отиде в тази връзка проектът му за конституционни промени. Къде е Демократична България, която се бори за съдебна реформа, защо не задава този въпрос?“, пита Панов.

„Демократична България“ би извършила истинско предателство към избирателите си, които вярват в каузата „съдебна реформа“, ако задкулисно крои планове да управлява с г-жа Нинова, която даде всичко от себе си за безпрепятственото и окончателно завладяване на съдебната ни система (…) Опасявам се, че лидерите на партията, която уж ме подкрепя на тези избори, са на път на предадат всички онези, които вярват, че те ще изчистят „угоените паяци“ на бившата репресивна машина на комунистическия режим“, пише още Лозан Панов.

Той подчертава, че Нинова и Тройната коалиция са дали възможност през 2009 г. на Бойко Борисов да „дойде на власт с медийно потънали в мъгла редовни избори“, като „фалшивите обещания се сипят и днес, а случващото се удивително напомня за 2009 г., когато Бойко Борисов и Цветан Цветанов като Батман и Супермен, на които удивително наподобяват някои нови момчета в политиката ни днес, громяха от телевизора корупцията на всички нива“.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!