Синът на собственик на автокъща изчезна днес. Една от версиите, по които работят разследващите, е отвличане. Бум на отвличания у нас имаше преди десетина години. За две години групата на "Наглите" похити десетки, сред които бизнесмени, син на бивш министър и младежи от богати семейства. Страх и ужас от отвличания тресеше България между 2007 и 2009 г.

Групата на "Наглите", отговорна за 19 отвличания, беше разбита в края на 2009 г. 

Престъпниците изтезаваха жертвите си, рязаха уши и пръсти и заплашваха близките на похитените, че ако не платят стотици хиляди левове откуп, ще върнат отвлечените на парчета.

"В мястото, в което ме държаха, то беше като ковчег…В първите 10 дни не ядох и трошичка", спомня си бизнесменът Киро Киров, който беше сред жертвите на бандата. 

Задържани за зверствата бяха 25 души. Обвинения получават 11 от тях, а четирима се сдобиват с ефективни присъди. Ивайло Евтимов – Йожи, Прокопи Прокопиев – Културиста и Даниел Димитров – Релето бяха осъдени на по 18 години зад решетките. Любимир Димитров – Гребеца получи 10 години. 

Сред жертвите на "Наглите" са бизнесмените Киро Киров, Ангел Бончев и съпругата му Камелия, Борислав Атанасов, Вилхелм Краус, синът на Румен Гунински.

Похитителите отрязват два пръста от ръката на Бончев и ухото на Краус.