Историите и репортажите, които ви трогнаха тази година, са много и разнообразни.

В този материал сме подбрали за вас 20-те най-гледани видеоклипа на уебсайта btvnovnite.bg, а 21-ото е бонус от нас, защото е много мило.

Безспорно историята, която е трогнала най-много хора е тази на самотния баща от село Мраморен, който отглежда сам болната си дъщеря. Продължението, в което мъжът с тежка съдба предлага помощ на други хора в неговото положение, разчувства стотици хиляди от вас.

Припомнете си историята във видеото:

Както всяка година, първият обилен снеговалеж в страната също предизвика огромен интерес и изкачи това видео до второто най-гледано през 2023.

Изненада ли ни снегът? Преценете сами, като си припомните тук:

Криминалните истории за жалост също бяха център на внимание и през изминалата година. Един масов бой заради момиче в Благоевград предизвика невиждан интерес.

Припомнете си във видеото:

Друга криминална ситуация показа нагледно как се действа при барикадирал се шофьор.

Впечатляваща катастрофа от международния новинарски обмен също се изкачи до топ позициите на btvnovnite.bg.

Много от нас изживяха стреса да получат необичайно съобщение с текст „Test test“ на телефоните си. След като първоначалната паника се уталожи, стана време и за официалното тестване на системата BG-ALERT.

Припомнете си какво се случи тук:

Една криминална история обаче остана във фокуса на медиите и зрителите много по-дълго и това беше случаят с Дебора от Стара Загора. Момичето беше обезобразено от бившия си приятел, а историята стана повод за протести в няколко града за защита на жените от домашно насилие.

Какво разказа нейният лекар пред bTV тогава, вижте във видеото:

Разбира се и първите думи на Дебора трогнаха много от вас, нека си ги припомним:

Дали заради масовият страх на хората или поради друга причина, турбуленция, която провали кацането на самолет на летище София също предизвика интерес у нашите зрители и читатели.

 

Друг криминален случай, който разтърси обществото, беше този на 19-годишно момиче от Сливен. Ученичката е била насилвана в продължение на година от възрастен мъж.

Припомнете си какво се случи:

Друга история, която беляза годината, е съдбата на разменените бебета в АГ болница „Шейново“. Какво разказа една от майките, вижте във видеото:

В първия ден на месец март тази година в Гърция стана невиждана досега влакова катастрофа. Първо bTV ви показа кадри от момента на удара.

Припомнете си какво се случи в това видео:

Земетресенията в Турция и Сирия, които убиха хиляди, определено остават едно от най-знаковите събития през отиващата си година. Въпреки това животът победи.

Припомнете си истории на оцелели в този материал:

Друго събитие, което промени в световния ход на историята, е атаката на „Хамас“ в Израел на 7 октомври и последвалата офанзива на израелската армия. Тогава ви разказахме какво е в подземния град на терора.

Припомнете си тук:

Показахме ви и впечатляващ видеоклип на автобус, който пада в язовир:

А помните ли как звучи земетресението в Турция?

Ако не, припомнете си тук:

Необичаен феномен се прояви в нощта на изборите в България – за първи път у нас беше наблюдавано полярно сияние.

Припомнете си какво се случи тук:

От небесните събития имахме и метеорит!

А историята на трите момичета на връх Шипка накара много от нас да се почувстват горди.

Припомнете си я тук:

И за финал на нашата топ 20 класация – спекулациите дали Владимир Путин е жив.

А сега… в началото обещахме един бонус и той е от вас. През май месец получихме видеоклип в платформата „Аз, репортерът“ на един мил дядо, който разговаря с мече, нахлуло в имота му, за да си хапне мед.

Колоритното видео си припомнете тук:

Екипът на btvnovnite.bg ви пожелава весело посрещане на новата година и се надяваме 2024 да бъде изпълнена с повече поводи за гордост и радост, отколкото за тъга.