Соня и Мартин са абитуриенти от дома за деца, лишени от родителска грижа в село Доганово. Децата с тяхната съдба рядко имат възможност да се радват на атрактивни автомобили и разкош в деня на завършването си.  Малко усилие от голяма група любители на мотоциклетите направи бала на Соня и Мартин и празника 24 май за децата от дома още по-запомнящ се.

"Това е една инициатива в интернет, не е някаква форма на организация или нещо такова. Някой пуска тема: искате ли? И другите казват: Да, да, да. Решихме да е по-близко до София", обясни Ангел Ангелов.

Рокерите събират малки суми за подарък на абитуриентите и съпровождат с атрактивните си мотоциклети децата до ресторанта, където младежите празнуват бала си.

"Учила съм осем години в това училище. След 8-ми клас продължих образованието си в град Елин Пелин. Разделям се с детството си, с хората, които обичам, но това няма да попречи да се връщам", смята абитуриентката Соня.

Организирани в  интернет, рокерите  идват в дома в Доганово вече трети път, за да возят децата на моторите си. Малките деца вече са свикнали и често питат кога ще дойдат батковците с моторите.