Куп звезди ще вземат участие в четвъртото издание на традиционния тенистурнир по двойки "Труд Мастърс", който ще се състои в събота и неделя в зала "София".

Водачи в схемата са миналогодишните шампиони - премиерът Бойко Борисов и старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев. Йордан Лечков и Николай Гигов са лидери в долната част на схемата.

В турнира ще участва и шефът на спортната редакция в bTV Краси Минев. Негов партньор ще бъде Ангел Бончев, а в първата им среща ги очаква сблъсък с единствената двойка чужденци -  Рене Розенберг и Ларс Вихен.

Жребият днес изтеглиха президентът на БФС Борислав Михайлов и волейболната легенда Любо Ганев. Играе се един сет до 9 гейма. БФТенис е осигурила трима съдии с международна категория. За победителите е предвидена голяма купа, а ще има много награди от спонсорите на състезанието.

В турнира ще вземат участие бившите футболни национали Ивайло Йорданов и Лъчезар Тане, както и спортния директор на Лукойл-Академик Сашо Везенков. Ивайло Йорданов ще бъде в двойка с финансовия директор на bTV - Боян Калчев.