Испанско звездно списание предлага на своите читатели да преживеят момент на слава. Вместо историите на богати и известни личности от шоубизнеса, изданието отразява събития от ежедневието на обикновените хора.

Екип от испански издатели разработи списанието "Ел Хелоу", подобно на тиражното британско издание. От първия брой на списанието, екипът открива, че историите на обикновените хора са  по-интересни и търсени от тези на шоузвездите.

"Това е много положителна идея, защото хората вече не е нужно да правят какви ли не щуротии, за да се докопат до лъскавите цветни страници", обяснява главният редактор Хесус Родригес Ленин.  
 
Списанието публикува репортажи за сватби, кръщенета, годежи и най-различни семейни тържества. Хуан Санчес и Мариса Гутиерес, например, отпразнуваха 38 годишнината от сватбата си с фламенко и репортаж от две страници в списанието.

"Това е много ценно списание. Няма друго такова на пазара. Усещането е..., че си специален, заслужава си", смята Хуан Санчес.
 
Екипът на списанието е от 11 души. Почти всички обаче работят на доброволни начала. Условието да попаднеш на страниците на звездното списание за обикновени хора е да напишеш добре историята си и да приложиш достатъчно качествени снимки за печат.