Преди две години трима мъже и две красиви жени се събират, за да свирят рок. Казват се "Севи бенд" и днес вече е факт вторият им видеоклип.

Група "Севи" определят стила си като софт рок. И понеже са в състав 3:2 в полза на мъжете, се зачудихме дали музиката им е повече софт, или повече рок.

"Намерили сме един баланс - точно в по-софт, женското, и по-хард - мъжката част от групата. И самите ни песни, има много по-твърди, има много по-леки, по-мелодични, по-резки песни, но това разнообразие мисля, че е добре”, каза Таня Апостолова.

"Първо, външният вид да не лъже - те не са софт. И второ - по-добре с две хубави момичета, отколкото без тях. Не ни пречат, помагат ни, надявам се и ние на тях да им помагаме”, каза на свой ред Иван Ангелов.

"Авторските ни парчета са може би над 50, но тези които са записани и официално могат да бъдат чути, са може би около 12-13 и съвсем скоро предстои и нашият първи албум с 11 песни, да се надяваме в края на януари”, подчерта Рали Велинов.

Вторият клип на бандата вече е готов - към песента "Limited edition".

"Ами "Limited edition" се роди спонтанно като всички останали парчета, които правим. Обади ми се  басистът и каза "А, бе, седя си тук вкъщи и гледам опаковката на една тоалетна хартия и пише „Limited edition". Мисля, че определено трябва да направим такава песен, т'ва е много готино като заглавие... Давам ти бойна задача до довечера да напишеш песен!", разказа Светлана Близнакова – Севи.

„Разбира се... Вдъхновението е навсякъде около нас. Дори в градския транспорт”, заяви Рали.

И, ако трябва с две думи да обобщим кои са Севи бенд: ”Севи бенд” е група, която обича да прави основно авторска музика и към това се стремим и... просто хората трябва да слушат рокендрол, това е”, заяви Павлин Иванов.