Един от най-оспорваните участници Димитър Атанасов напусна завинаги шоуто снощи след оспорваните елиминации, на които попадна заедно с Русина и Преслава. Във вторник по време на концерта на застрашените той се представи с парчето на "Остава" - "Шоколад" и въпреки думите на неговата защитничка Кристина Белчева, която одобри неговия сдържан начин на изпълнение, Виктория Терзийска от група "Мастило" не похвали липсата на хъс и ентусиазъм в това негово представяне.

Вчера вечерта Преслва след изключителното си изпълнение на хита на Тина Търнър – "Nutbush City Limits" успя да се спаси от "Война на гласовете". Въпреки че Митко беше направил добър и интересен избор на парче, след изпълнението на хита на македонската певица Каролина Гочева "Мойот свет" журито лаконично го похвали и така бургазлията се изправи в директен сблъсък срещу Русина.

За първи път на елиминации двамата айдъли изпълниха две различни парчета. Димитър се беше спрял на песента на Орлин Горанов "Светът е за двама", а Русина си беше избрала "Да е влюбен този свят" на Камелия Тодорова.

Журито обаче подкрепи откровено Русина, а Мария беше категорична: "Публиката обича да гледа жени, и то красиви жени". Единствено Фънки, типично в негов стил, беше потресен от "естрадния бълвоч" и според него заради направения от тях избор и двамата трябваше да напуснат шоуто. Този път обаче и зрителите бяха единодушни с мнението на журито и гласуваха от сцената на Music Idol завинаги да напусне Димитър. Неговите коментари, емоции и чувства веднага след напускането, можете да видите в ексклузивното интервю на Митко за www.musicidol.btv.bg.

Златната петица, която остава за следващия голям концерт "Най доброто от най-добрите" в понеделник и която е все по-близо да големия финал на 8 юни, ще готви хитове на Мадона, Елвис Пресли, Марая Кери, Кристина Агилера, Майкъл Джексън. Изключителни пет гласа и изключителни пет парчета - този понеделник в Music Idol.

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето