Стартира финалната фаза на турнира по волейбол за мъже „Купа vivatel България 2007”.

Мачовете за купата на мобилния оператор ще се проведат на 30 април и 1 май 2007 г. в спортна зала „Младост” в Бургас, а в надпреварата в морския град ще се включат четирите най-добри отбори на България – Левски-Сиконко, ЛукОйл-Нефтохимик, Черно море БАСК (Варна) и Пирин-Балканстрой (Разлог).

Според изтегления жребий първият мач, който ще се проведе на 30 април 2007 г. (сряда) от 15,00 часа, е между отборите на Черно море БАСК (Варна) и Пирин-Балканстрой (Разлог). По-късно същия ден от 17,30 часа е и вторият двубой между Левски–Сиконко и ЛукОйл-Нефтохимик.

Победителите от тези два мача ще играят за големия финал на 1 май 2007 г. (петък) от 17,30 часа, а отпадналите отбори ще се състезават за 3-то и 4-то място от 15,00 часа на същия ден.

""/

”С огромно удоволствие подаваме ръка за развитието на волейбола в страната”, заяви Маркетинговият директор на vivatel Любов Кирилова.

„Щастливи сме, че турнирът за купата на vivatel е толкова успешен и успя да спечели сърцата на хилядите привърженици на волейбола в България”, допълни тя.

ИВАЙЛО БАНЧЕВ