Следващия понеделник зрителите на сериала „Белези“ ще се срещнат с един нов персонаж, но познато лице – Ирен Кривошиева. В студиото на „Тази сутрин“ тя разказа повече за ролята си.

Актрисата сподели, че много хора, които очакват появяването ѝ, смятат, че ще играе ролята на майката на Никола (Иво Аръков), но вече е ясно, че ще бъде майката на Боян (Пенко Господинов). Тя ще се опита да изиграе ролята си, като се постави на мястото на собствената си майка. Самата Ирен също има син, но признава, че се държи с него много по-различно, отколкото героинята ѝ в сериала.

Снимка: bTV Media Group

„Много интересно върви ходът на действието. Много нови лица, много интересна работа с актьори и истински различно отношение. Почти всички идваме от някъде – един от Финландия, друг от Англия, трети от Америка“, разказа тя.

Ирен Кривошиева е много впечатлена от начина, по който се работи в „Белези“. Според нея това не е обикновен сериал, а по-скоро филм в няколко части, тъй като нищо не е прибързано. Всичко се изпипва и актьорите имат право да правят по няколко опита, за да дадат най-доброто от себе си.

Снимка: bTV Media Group

Актрисата коментира и успеха на Мария Бакалова, която получи номинация за „Оскар“. Тя й пожела успех и изрази увереност, че ако всички в България го искаме достатъчно, наградата ще отиде при нея.

Ирен от години живее в САЩ и не разбира негативното отношение на много българи към страната: „След толкова години живот в Америка мога да кажа, че Америка сбъдва мечти“.

На сайта LadyZone.bg може да прочетете още за сериала: