Информационният лидер bTV Новините представя ново мобилно приложение. С него можете да следите важните събития в реално време и да изпращате своите новини в платформата „Аз, репортерът”.

Приложението се нарича bTV Новините и е достъпно за всички мобилни устройства с операционни системи Android и iOS. Модерният дизайн изцяло е подчинен на функциите - най-новите събития са на челно място, имате бърз и лесен достъп до новините, които са подредени и в категории.

„Новото приложение е част от нашата стратегия за развитие на Новините, актуалните предавания и спорта. Това е, може би, първото от поредица нови неща, които нашите зрители ще видят до края на годината и в началото на следващата година”, каза директорът на „Новини, актуални предавания и спорт” Венелин Петков.

С новото безплатно приложение имате пълен достъп до цялото съдържание на btvnovinite.bg

Следете какво се случва у нас и по света, гледайте снимки и видеоклипове, споделяйте ги с приятели и в социалните мрежи. Изпращането на вашите новини в платформата „Аз, репортерът” е още по-лесно - снимате, пишете и изпращате.

„Самото приложение е съвсем лесно, то е интуитивно. Когато искаш нещо да намериш да видиш, няма нужда да знаеш каквото и да било. Просто отваряш и гледаш”, допълва Петков.

И то по всяко време, защото приложението разполага с дневен и нощен режим на четене. Когато не сте в интернет, пак имате достъп до свалените в него новини и любопитни материали.