Тази неделя, 19 февруари, спортното предаване на bTV Action "Зона Спорт" с начало 12.30 часа, ще направи обстоен преглед на спортните събития и скандали у нас, ще предложи на зрителите си информация от първа ръка за пътуването на ЦСКА в Либия и интревюта с известни личности от ски пистите в Банско.

С отбора на ЦСКА в Либия, където мачовете с участието на клуба са кулминацията на празниците по случай детронирането на Муаммар Кадафи, пътува Тодор Кирков. Какво се случва там, как се справят футболистите на родния тим и какво им предстои ще стане ясно от интервютата и материалите, подготвени специално за зрителите на "Зона Спорт".

За големите събития у нас също има отделено специално място. Какво се случва около стартовете за Световната купа по ски алпийски дисциплини в Банско, кои са специалните гости и участниците, как протича подготовката за събитието и всичко най-любопитно от заснежените писти ще бъде показано от екипа на предаването.

Със специално интервю за "Зона Спорт" в предаването ще вземе участие и Красимир Балъков, които ще сподели своето виждане за бъдещето на родния футбол, на националния отбор и на самия него в родния и световен футбол.

Гост в студиото, но по един неприятен повод, ще бъде Нонка Матова. Какво е нейното мнение за разразилия се скандал с изваждането на СК Левски от Федерацията по спортна стрелба, как ще се отрази това на имиджа на родината ни, както и факта, че Мария Гроздева няма да вземе участие на Европейското първенство и разбира се какво е бъдещето на Федерацията и отборите в нея.

Бившата номер едно в световния тенис Жустин Енен ще сподели наблюденията си от своя престой у нас и има ли България обещаващи млади тенис-таланти. В предаването зрителите ще видят и отзиви от Купата на България по баскетбол за мъже.

Тази седмица в рубриката на читателите на sport.btv.bg ви питаме "Правилно ли бе отлагането на старта на първенството?”. Вашето мнение и вот очакваме на спортната ни страница.

"Зона Спорт" се излъчва всяка неделя от 12.30 часа по bTV Action.