Тази неделя, 11 март, предаването "Зона спорт" по bTV Action, което е с начален час 12.30 часа, ще бъде посветено на родните успехи и участия в турнири от международно значение. Какво се случва в Истанбул, където на 9 март стартира Световното първенство по лека атлетика в зала, как се справят българските участници в него и ще има ли медали за България, зрителите ще разберат от специалния пратеник на медиата Елена Яръмова.

Друго значимо събитие с българско участие е Европейското по борба, което се провежда в Белград. България има вече няколко медала, но дали ще остане само с тях или техният брой ще се увеличи ще стане ясно в следващите дни.

Новият „стар” наставник на "червените" Стойчо Младенов ще даде специално интервю за предаването, в което ще разкрие какви са неговите планове за отбора и какви мерки ще предприеме той, за да изведе ЦСКА на върха.

Ще бъде излъчен и филмът за Себастиан Фетел "Моментум", който разказва за пътя на германеца до върха на автомобилния спорт. Продукцията е от поредицата "Моментум" за най-големите в спорта. Зрителите ще могат да видят уникални кадри от първите състезания по картинг на Себ.

Те са заснети от баща му с домашна видеокамера, а момчето се състезава с великия Михаел Шумахер. Пилотът разказва за родното си градче, съседите, живота си, както и за най-ранните успехи. Фетел ще разкрие и тайни от подготовката си, както и от живота си на звезда в Гран при.

Тази седмица в рубриката на читателите на sport.btv.bg ви питаме "Какво мислите за назначаването на Стойчо Младенов за треньор на ЦСКА?". Вашето мнение и вот очакваме на спортната ни страница.

"Зона Спорт" се излъчва всяка неделя от 12.30 часа по bTV Action.