Млад мъж от Нова Зеландия предлага романтично изживяване на самотните дами на Свети Валентин.

Услугите си Питър Уайлдинг обаче не възнамерява да предоставя безвъзмездно, а срещу заплащане, пише британският таблоид „Дейли Мирър”. В случая е важно да се подчертае, че "услугите" са предимно в сферата на романтиката (или поне така се твърди), което прави неговия продукт по-различен от предлаганото от повечето мъже с тарифа на час.

Историята на младия мъж донякъде трогва – той разказва, че на 12-годишна възраст е получил кръвоизлив в мозъка. Сериозният здравословен проблем едва не го убива и дълго време възпрепятства връзките му с жените.

Той оферира във „Фейсбук” комбинация от седем различни „пакета” със свое участие, от които дамите да си изберат най-удачния. Освен това цените можело да се договарят.

Срещу „наем” от 15 долара Уайлдинг предлага едночасова разходка с изцяло приятелски характер.

Цената се удвоява за 2 сутрешни часа с добавен шоколад за подарък и разходка, хванати за ръце. Услугите на Уайлдинг стават по-обхватни с повишаването на „наема” – посещение на спа и плуване, торта и питие, ходене на ресторант и снимка за спомен.

Питър може да бъде нает и за вечеря с родителите. Цената обаче скача, ако трябва да си играе с братята и сестрите на наемателката си.

Срещу съответна сума новозеландецът може да се преструва във „Фейсбук”, че ви е гадже в продължение на цели две седмици.

150 долара пък са достатъчни за 15 часа заедно. Питър ще вземе наемателката от дома й, ще я заведе на вечеря, а след това и в романтичен къмпинг, където тя може да получи прегръдки и целувки - все пак това е само първа среща, не може да се очакват прекалена интимна експанзивност от един джентълмен, пък бил той и под наем.

Уайлдинг, освен да заработи нещо допълнително, се надява да срещне и любовта.

По материали от БТА