За Деня на влюбените все повече българи избират да подарят на любимия човек албум със свои еротични снимки.

Балони, цветя и бонбони за Свети Валентин – всичко това е старомодно за клиентите на фотографката Камелия Атанасова. Те искат еротична фотосесия.

„Понякога хората имат конкретна идея, но в по-голяма част от случаите, когато дойдат при мен, още не са много наясно какво им предстои. Знаят само, че искат да си направят красиви фотоси, а в този случай заедно измисляме идеята”, каза фотографът Камелия Атанасова.

Идеята, за да подарят на половинката свои горещи снимки, идва предимно на дами. Те предпочитат стилната еротика и загатването за страст, която може да се крие дори в една усмивка.

„Избираме интересен интериор, помещения, понякога и в домашна атмосфера могат да се направят, по-интимно да бъде.  Това са техни, естествено, дрехи. Като, да кажем, понякога за целта се пазарува специално. Това си е повод за още, така, шопинг”, допълни Камелия Атанасова.


Фотосесията е и начин дамите да се видят в различна светлина. А най-важно остава пълното доверие между влюбените, за да не попаднат еротичните кадри в неподходящи ръце.