Родителите на мъж не са съгласни той да се ожени за избраницата на сърцето и правят всичко възможно да развалят организираната сватбена церемония на младоженците.

Александра се влюбва в богат мъж от Сиудад Обрегон в Мексико, но още в самото начало на връзката им родителите му отказват да я приемат и я обвиняват, че е с него само заради парите му.

Първоначално те дори не искали да се запознаят с жената с по-лош социален статус, а след това ѝ дават чек, за да остави сина им на мира. 

Решена да се докаже като всичко друго, но не и като „златотърсачка“, Александра игнорира постоянните коментари от страна на семейството на партньора си. Двойката остава вярна един на друг и се сгодява.

След като научила за това, бъдещата свекърва на Александра - Маупе, симулирала сърдечен удар, съобщават мексикански медии, цитирани от "Ню Йорк Поуст".

Маупе обвинила двойката за лошото си здраве и поискала от сина си „да покрие всичките ѝ медицински разходи“.

Сватбената церемония се състои на 18 февруари, а родителите на младоженците отказват да дойдат. Те имат друг план.

Докато стои пред църквата, хванала ръцете на баща си, булката внезапно е напръскана с кървавочервена боя от двама наети мъже. Красивата ѝ бяла рокля вече била с червени петна, а голяма част от гостите мислели, че Александра е наранена и тече от нея кръв.

Това обаче не отказва Александра. Тя се прибира у дома и се преоблича в златиста рокля, с която да отиде до олтара с любимия си.

Родителите на мъжа също не се отказват. Те се обадили в полицията и анонимно заявили, че на сватбената церемония има сделка за дрога. Служителите на реда пристигнали и претърсили гостите и младоженците. Не открили обаче нищо.

Преди двойката да замине за медения си месец, родителите на мъжа скрили паспорта му. Те се опитали да подкупят и туристическия агент, за да отмени пътуването, но всичките им усилия били напразно.

Младоженците заминават на своето сватбено пътешествие, а историята им става изключително популярна в социалните мрежи.

Местната общност в Сиудад Обрегон дори наказали родителите на мъжа, като замеряли къщата им с яйца.