Пуле е най-скъпото сирене в света. То се произвежда в Сърбия, а един килограм от него струва 1000 евро. Скъпият балкански деликатес се прави от магарешко мляко. Вкусът му е много специфичен и сладникав. Той е и най-близкият до човешката кърма.
Когато се оттеглил от политиката през 1997 г., Слободан Симич създал място, в което да приюти животните, много от които били бити и експлоатирани от предишните си собственици.
В деликатеса обаче няма казеин - протеинът, който е важен, за да стане сиренето. Затова след години експерименти Слободан налучква формулата - 60% магарешко и 40% козе мляко.
Слободан продава годишно не повече от 20 кг Пуле. Намира цената на сиренето за много справедлива, защото за 1 килограм са необходими 25 литра мляко.