Кинокритикът Зорница Аспарухова гостува в студиото на "Тази сутрин" с коментар за церемонията по връчването на наградите "Оскар" и представянето на актрисата Мария Бакалова.

"Бяла рокля, разкошна и обрана. Аз смятам, че на такива церемонии човек трябва да заложи на класическия стил, а не на нещо по-пищно или по-фрапантно - в случая Мария Бакалова го направи", каза Зорница Аспарухова.

"Тази година наградите "Оскар" бяха по-скучни, но за разлика от другите церемонии през годината все пак имаха някакво усещане за празничност. Наградният сезон триумфира с наградите "Оскар", допълва тя.

"Номинираните осем филма за най-добър филм на Оскарите говорят за това, че е годината на малкия филм", заяви Аспарухова.

"Тази година може би щеше да изглежда различно, ако имахме киносалони. Но може би пък заради това имаме Мария Бакалова. "Борат 2" е стрийминг филм, той се появи на платформи. Така че в това имаше плюсове и минуси", допълва тя.

"Моето най-голямо щастие е победата на Антъни Хопкинс и Франсис Макдорманд за главна мъжка и главна женска роля. Двамата се отличават като наистина феноменални", каза Аспарухова.

Какво още коментира тя - гледайте във видеото.