Единственото световно шоу, влязло в рекордите на „Гинес”, стартира в ефира на bTV на 15 септември от 20 ч. Броени часове преди началото на шести сезон на „България търси талант”, водещите и журито също демонстрираха своите таланти пред фенове.

Целта беше да поощрят участниците в предаването да вярват в себе си и да развиват дарбите си. Включиха се и финалистката от предишния сезон – Жаклин Таракчи, както и победителите – Виво Монтана.

Първата сцена, на която се качих не беше сцена, а едно стълбище на училището, в което учих. Трябваше да кажа едно стихотворение, което обърках, това нещо се повтаря вече 35-а година при моите представяния”, пошегува се Ицо Хазарта.

Снимка: btvnovinite.bg


Новият сезон стартира на датата 15 септември, станала емблематична за първия учебен ден, защото именно в училище е първата сцена, където децата проявяват талантите си и са подкрепяни да ги развиват.

„Щастливи сме, че и тази есен можем да предложим на нашите зрители едно вълнуващо шоу, което издига в култ таланта и е подходящо за гледане от цялото семейство”, каза Маргарита Александрова, програмен директор на bTV Media Group.

В поредица от впечатляващи спектакли, стотици ще се борят, за да спечелят 50 хил. лв. и звездния статут „Талант на България”.  Тази година предаването подготвя и много ексклузивно онлайн съдържание, което ще бъде публикувано на сайта на шоуто.

Снимка: btvnovinite.bg

На събитието за фенове Славена Вътова демонстрира ефирен танц в компанията на 6-годишната Мишел Попов и балетист Васил Дипчиков.

Чрез хореографията Мис България 2006 г. година пресъздаде ежедневието на една модерна жена и майка, която подкрепя израстването на своите деца.

Снимка: btvnovinite.bg

 

Катерина Евро разказа как е подходила в развитието на многото таланти на своят син – Сашо Кадиев. Водещият на „България търси талант“ подчерта качествата и популярността на своя колега Даниел Петканов, който се радва на повече от 450 хил. фенове в социалните мрежи, а след това разказа басня Жан дьо Лафонтен и изпълни акапелно парчена Кет Стивънс.

Снимка: btvnovinite.bg

Ветеранът в журито Любен Дилов-син се обърна към стотиците гости на събитието с признанието, че в момента се отдава на един от любимите си таланти – дайвинг в екзотичните води на остров Мадагаскар и съвсем скоро ще сподели преживяването със зрителите на bTV.