Шестият сезон на „България търси талант” стартира на 15 септември от 20 ч. Новината съобщи в „Тази сутрин” Любен Дилов-син, който е част от журито.

„Свършиха предварителните кастинги, това е изключителен сезон, който се задава. Тази година имаме неочаквани и привидно невъзможни участия. Шоуто се връща към архетипния си вариант с двама водещи – мъже”, каза Любен Дилов-син.

Журито вече е станало свидетел на невиждани номера от световна класа, има множество чужди артисти и невероятно разнообразие от изпълнения.

За Любо това е пето издание, в което влиза в ролята на жури и в този сезон е още по-селективен. Но този път е и по-различен от предишните. Затова мотото „Неочакваното не е невъзможно” напълно отговаря на това, какво трябва да очакват зрителите.

Той допълни, че зрителите могат много да се забавляват и по сюжетната линия майка-син. Катето Евро е част от журито, а синът и Александър Кадиев – водещ.

„Има номера, които никога не си очаквал да видиш на сцена, защото освен че са много оригинални, те са с кауза – има много любопитни, особено майките в България ще бъдат много впечатлени”, допълни Дилов-син.